Woocommerce Menu

Voorwaarden en Condities

U gaat akkoord met en accepteert onze algemene voorwaarden door te kopen bij steroiden-online.com. Als u niet akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, plaats dan uw bestelling niet. Wij hebben het recht om de verwerking en verzending van bestellingen te weigeren als de klant niet akkoord gaat met of niet voldoet aan de voorwaarden. Door een van de items op steroiden-online.com te kopen, gaat u onmiddellijk akkoord met de volgende voorwaarden:

Vrijwaring


1. steroiden-online.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de aangeboden artikelen.

2. De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene educatieve redenen en is niet bedoeld om het gebruik van anabole/androgene steroïden of andere prestatiebevorderende medicijnen aan te moedigen of te ondersteunen.

3. U stemt ermee in om steroiden-online.com als bedrijf, noch haar functionarissen of directeuren, aan te klagen voor enige schade die is opgelopen als gevolg van het bezoeken van onze website en het gebruik van

4. We adviseren of moedigen niet aan om anabole steroïden of andere verboden stoffen te verwerven of te krijgen, en we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bedoelingen of het gedrag van onze bezoekers of klanten.

5. De beschrijvingen en meningen op deze website zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden en zijn niet bedoeld als medische instructies of advies. Elke atleet die overweegt deze medicijnen te gebruiken, moet altijd eerst het advies inwinnen van een gekwalificeerde medische professional, aangezien onjuist gebruik zonder toezicht aanzienlijke en op lange termijn negatieve gevolgen kan hebben. We zijn tegen en keuren niet goed dat minderjarige personen drugs gebruiken om hun atletische prestaties te verbeteren.

Ons product garandeert


6. De houdbaarheidsdata van alle goederen staan ​​op de verpakking gedrukt. GEBRUIK GEEN VERLOPEN PRODUCTEN, en als dit het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we u kunnen helpen. Tenzij anders aangegeven, doen we geen expliciete of impliciete beloften of garanties van welke aard dan ook met betrekking tot verkochte artikelen.

Aankoopvoorwaarden


7. Om onze artikelen te kopen of gebruik te maken van onze diensten, moet u minimaal 21 jaar oud zijn. We nemen geen verantwoordelijkheid voor het verifiëren van de importwetten en -beperkingen van het land van herkomst van de koper.

8. Alle artikelen worden volledig op risico van de koper vervoerd, waarbij de koper ermee instemt af te zien van juridische stappen die tegen hem kunnen worden ondernomen als hij de regels en importwetten van het land van bestemming niet naleeft.

9. Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd als gevolg van variaties in internationale valutawaarden en wijzigingen in de afhandelingspercentages van zendingen.

10. De beschikbaarheid van producten kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Nadat uw betaling is geaccepteerd, kunnen we uw bestelling niet annuleren.

11. U ontvangt na uw aankoop een elektronisch betalingsbewijs, met uw bestelnummer, bestelspecificaties, gebruikersnaam en wachtwoord (die u heeft gekozen) en waarmee u de voortgang van uw artikel kunt volgen en volgen als het is verzonden.

Leveringsvoorwaarden


12. We verpakken artikelen met carbon fotopapier, dat bestand is tegen röntgenscanners. U kunt uw spullen laten vermomd als speelgoed, videocassettes of elk ander object dat u leuk vindt.

13. De gevraagde producten worden geleverd op het adres dat u heeft opgegeven bij het plaatsen van uw transactie.

14. Onze standaard luchtpostverzending duurt 5-17 dagen om in de Verenigde Staten aan te komen en 5-17 dagen om in Europa aan te komen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de bezorging veroorzaakt door de postdienst die verantwoordelijk is voor de bezorging tijdens nationale feestdagen of vertragingen veroorzaakt door de postdienst die verantwoordelijk is voor de bezorging.

15. Alle leveringsdata die we u vertellen zijn slechts schattingen, en we zijn niet aansprakelijk voor verliezen, kosten, schade, boetes voor de posterijen of uitgaven als gevolg van enige vertraging bij het leveren van de artikelen aan u, tenzij de vertraging werd veroorzaakt door onze nalatigheid.

16. Leveringen naar Duitsland, Canada en Australië gebeuren alleen per aangetekende post (geen versnelde levering) en het duurt 12-15 werkdagen voordat ze aankomen. Dit verkleint de kans dat dingen bij de douane worden opgehouden.

17. Als een zending niet is afgeleverd vanwege problemen van de klant (niet thuis of de pakketten niet op tijd ophalen), kunnen we de bestelling niet opnieuw verzenden. Alleen producten die door de douane in beslag zijn genomen of die tijdens het transport zijn beschadigd, worden opnieuw verzonden.

18. Zodra je de producten hebt ontvangen, in bezit hebt en hebt onderzocht die naar het door jou gekozen adres zijn verzonden, hebben we niet langer de voogdij over de goederen en zijn we niet meer verantwoordelijk voor ontbrekende of beschadigde dingen.

19. We hebben een succesrecord van 99,9 procent in het door de douane krijgen van artikelen in de Verenigde Staten, 99,5% in Canada en Europa en 97 procent in Zuid-Afrika. Zelfs als artikelen bij de douane in beslag worden genomen (wat nauwelijks een kans van 1 procent is op basis van onze lange staat van dienst), betalen we u voor het hele verlies.

Aansprakelijkheid


20. Als de koper onjuiste verzendgegevens opgeeft, kan de bestelling verkeerd worden afgeleverd of worden teruggestuurd naar de afzender. We nemen geen verantwoordelijkheid voor verlies van bestellingen of enige schade die kan ontstaan als gevolg van deze verkeerde levering. De belangrijkste reden voor niet-retourneerbare pakketten is dat we een discrete transportmethode gebruiken om u te beschermen.